Chinese kruiden

Als je Chinese kruiden studeert, zul je veel theoretische kennis moeten hebben. TCM Lover biedt jou de helpende hand  door de hoofdzaken van de bijzaken te scheiden. Hierdoor heb jij meer tijd en ruimte voor het onthouden van de theorie.

Helemaal nieuw is ons programma “Kruidentrainer”. Een complete en slimme manier om je kruiden te bestuderen en te onthouden! Dit bespaart jou veel uitzoekwerk en studietijd. Hieronder vind je meer informatie over onze programma’s voor kruidenstudenten. Wil je eerst kennismaken? Schrijf je dan in voor het gratis studiemateriaal.

 

De beste ondersteuning voor studenten Chinese kruiden

 De Kruidentrainer

Dit is de nieuwe manier om de kruiden meester te worden. TCM Lover heeft al het werk voor jou gedaan: mooie samenvattingen gemaakt, legendes over de kruiden toegevoegd zodat je de kruiden makkelijker onthoudt, alle kruiden gecategoriseerd en zelfs de Chinese uitspraak van de naam van de kruiden is voor jou beschikbaar. 

Bespaar jezelf veel tijd en moeite bij het studeren en start met dit programma!

“Leer effectief en efficiënt diagnosticeren”

Spookt dit weleens door je hoofd?

  • ik voel me onzeker over mijn diagnose;
  • ik weet niet welke vragen ik moet stellen;
  • ik loop vaak vast;
  • heb ik wel genoeg kennis om tot een goede diagnose te komen?
  • mijn diagnose gesprekken duren te lang;
  • mede-studenten/collega’s weten veel meer dan ik;
  • ik heb te weinig tijd om dit allemaal te leren

Snel en eenvoudig de symptomen van de organen leren

Welke symptomen horen bij welk syndroom?Als het goed is, kun je dit zo uit je mouw schudden. Dit is immers de basis voor het diagnose-gesprek.

Vind jij het lastig om dit te onthouden? TCM Lover gaat je daarbij helpen met 2 programma’s:

  • Eenvoudig en snel de symptomen van de Yin organen beheersen

Zij gingen je voor

Ik vind het een erg waardevolle cursus die me erg helpt om het grotere plaatje van de TCM te begrijpen.

Lea

Ik vind het echt een hele goeie opzet, deze training!! Top gedaan! Ik ben erg blij met deze aanschaf.
Petra