De kruidentrainer

Makkelijk de Chinese kruiden uit je hoofd leren

Ik studeer Chinese kruiden - De kruidentrainer: makkelijk de Chinese kruiden uit je hoofd leren

Welke uitdaging ervaar jij bij het studeren van de Chinese kruiden?

Het onthouden van de Chinese kruiden is echt een uitdaging. Het feit dat je hier bent betekent wellicht dat je moeite hebt met het onthouden van de Chinese kruiden. 

Je bent tijdens het studeren veel tijd kwijt aan het opzoeken van de benodigde informatie over de kruiden. Die tijd zou je beter voor het echte studeren kunnen gebruiken, zeker als je ook andere prioriteiten naast je studie hebt.

Ben jij iemand die snel en makkelijk dingen onthoudt? Of moet jij eerst samenvattingen schrijven voordat je de stof goed kunt onthouden? En leer je beter achter je laptop of liever offline?

De kruidentrainer maakt het je makkelijk

Wat jouw leerstijl ook is, TCM Lover gaat je helpen bij het onthouden van de Chinese kruiden.

In een paar klikken vind je alle informatie die je nodig hebt voor het bestuderen van specifieke kruiden. In de Kruidentrainer staat alles overzichtelijk voor je klaar.

Het is een compacte trainer waarin je diverse manieren van leren aangereikt krijgt. Er is online oefenmateriaal, maar je kunt onze “draaikaartjes” ook printen en zo offline oefenen.

Er zijn ook legendes over het ontstaan van de kruiden toegevoegd en leertips die het studeren versnellen.

Met dit programma bespaar je jezelf veel tijd én zul je de Chinese kruiden sneller beheersen.

Opzet van het programma

  • In de Kruidentrainer worden meer dan 260 kruiden behandeld.De kruiden zijn onderverdeeld in 29 groepen (bijv: Qi tonifiërende kruiden etc.).  Van elke groep is er algemene theorie beschreven.
  • Daarna volgt de Chinese uitspraak van de kruiden (deze is nog niet voor alle kruiden beschikbaar, maar binnenkort wordt dit afgerond).
  • Vervolgens volgt er een overzicht van alle kruiden uit de groep met hun functies. In dit overzicht kun je de kruiden apart oefenen op smaken, energetica, meridiaangerichtheid, dosering en functie.
  • Daarna worden er nog enkele Dui Yao aangegeven.
  • Ter afsluiting zijn er leertips, bijvoorbeeld wat de naam van het kruid betekent of een legende over het ontstaan. Dit helpt bij het memoriseren van de kruiden.
  • Als bonus is er voor elke groep kruiden een kruiswoordpuzzel, waarin je jouw kennis kunt testen. Een leuke en wellicht hele andere manier van studeren dan je  gewend bent.

De opbouw van de lessen:

lesweek Yin voorbeeld

Dit programma is voor jou als je:

  • student Chinese kruiden bent
  • als je TCM herbalist bent en een handig naslagwerk zoekt 

Zij gingen je voor

“Ik wou dat ik dit eerder had gehad. Zoveel informatie op 1 plek, echt heel handig. Overzichtelijk en dat maakt het leren makkelijker.”

Anonieme test-deelnemer van de Kruidentrainer

Veel gestelde vragen

Wanneer start dit online programma?

Dit online programma kan direct na je aankoop beginnen! Je zult kennis opdoen, vaardigheden aanleren en patronen doorbreken die zinvol zullen zijn voor de voortgang van je TCMstudie.

Kan ik de onderwerpen op mijn eigen tempo doen?

Dit online programma is in eigen tempo te volgen. De modules komen allemaal tegelijk vrij. Dit is gedaan zodat jij naar eigen inzicht de tijd en ruimte hebt om je de kennis eigen te maken. 

Hoe lang heb ik toegang?

In principe heb je bij TCM Lover altijd toegang tot je programma’s. In elk geval een heel jaar en daarna zolang als we de cursus blijven aanbieden.

Kan ik dit programma ook in delen betalen?

Je kunt dit programma betalen in 3 termijnen betalen van € 110,- 

Je kunt het programma ook direct betalen, de prijs is dan € 299,-

Met wie moet ik contact opnemen als ik vragen heb?

Heb je technische vragen dan mail je de helpdesk. Meer inhoudelijke vragen kan je neerleggen via mail bij Owen

loading gif

Beschikbare coupon

X