Gratis studiemateriaal voor alle TCM Lovers!

Klik hieronder aan waar jij staat in je TCM-ontwikkeling.

Gratis studiemateriaal Basis Vakopleiding

Volg jij de Basisvakopleiding (BVO)?

Jij bent bezig met het fundament van jouw TCM toekomst! TCM Lover helpt je bij het begrijpen van de Chinese geneeskunde.

We hebben speciaal voor jou een diagnose abonnement ontwikkeld. In dit abonnement vind je een mooie BONUS training: Meer tijd en overzicht tijdens de Basisvakopleiding (BVO)“.

Nieuwsgierig? Schrijf je in voor gratis studiemateriaal en ontdek onze leeromgeving.

Gratis studiemateriaal acupunctuur Tui Na

Studeer jij Acupunctuur / Tui Na?

TCM studeren is geweldig mooi!  TCM Lover biedt jou een platform waar jij je TCM vaardigheden kunt optimaliseren. Je kunt bij bij ons terecht met vragen en je kunt je laten inspireren.

Wil je kennismaken met ons en ons gratis studiemateriaal? Schrijf je dan hieronder in.

Naast het gratis materiaal biedt TCM Lover jouw persoonlijke ondersteuning in het Diagnose abonnement of Premium abonnement.

De kruidentrainer: makkelijk de Chinese kruiden uit je hoofd leren

Studeer jij Chinese kruiden?

Als je Chinese kruiden studeert, zul je veel theoretische kennis moeten hebben. TCM Lover biedt jou de helpende hand  door de hoofdzaken van de bijzaken te scheiden. Hierdoor heb jij meer tijd en ruimte voor het onthouden van de theorie.

Helemaal nieuw is ons programma “Kruidentrainer“. Een complete en slimme manier om je kruiden te bestuderen en te onthouden! 

Wil je eerst kennismaken? Schrijf je dan in voor het gratis studiemateriaal.

Je eigen TCM praktijk

Heb jij een eigen praktijk?

Als je al een praktijk bent gestart, kun je soms het gevoel hebben dat je vastloopt. Want een gesprek met een echte cliënt is iets anders dan de oefengesprekken die je tijdens je opleiding hebt gevoerd. TCM Lover heeft speciaal voor jou het programma “Effectief en efficient leren diagnosticeren” ontwikkeld, zodat jij vol zelfvertrouwen aan het werk kunt!

Wil je alvast kennismaken? Schrijf je dan in voor het gratis studiemateriaal.

loading gif

Beschikbare coupon

X