Hallo, ik ben Owen

Acupuncturist, herbalist, Tui Na therapeut,  fervent zeiler. In 2008 begon ik aan de reis van onzekere, beginnende therapeut naar het starten van een online bedrijf waarin Karin en ik inmiddels honderden studenten én therapeuten TCM ondersteunen in hun pad naar succesvol en bezield therapeutschap.

Laten we er geen doekjes om winden: het bestuderen van de Chinese geneeskunde vraagt veel tijd en aandacht. Maar daar tegenover staat het feit dat de TCM bestaat uit fantastische geneeswijzen, waar je een leven lang profijt van kunt hebben voor jezelf én voor anderen!

Ik geloof dat er in jou een geweldige therapeut schuilt, dus ik ben hier om je te ondersteunen en het beste in jou naar boven te halen. Ik wil dat jouw cliënten fans van de Chinese geneeskunde worden én van jou!

 

 

Wat mij inspireert

Boeken lezen (over de TCM kun je nooit genoeg boeken lezen ;-)), studeren en bijscholingen volgen, podcasts luisteren. 

Met TCM Lover wil ik TCM studenten/therapeuten met elkaar verbinden. Het is tijd dat we onze kennis gaan bundelen en van onze geïsoleerde “eilandjes” afkomen. We kunnen een grote inspiratiebron voor elkaar zijn en veel van elkaar leren!​

 

 

Opleidingen Owen

 • Academie lichamelijke opvoeding Zwolle (1986-1990)
 • IAAS acupunctuur opleiding (1991-1993),
 • Academie natuurgeneeskunde in Hilversum (1995-1997)
 • Qing Bai acupunctuur (2005-2008)
 • Qing Bai kruidenopleiding (2008-2010)
 • Bo Yi TuiNa voor acupuncturisten (2012-2013)
 • Bo Yi Tui Na advanced (2015/2016)
 • Shang Han Lun opleiding (2018)
 • Ademtherapeut opleiding (2019-2020)

Bijscholingen

 • Teveel om op te noemen​

Hallo, ik ben Karin

Samen met Owen werk ik aan TCM Lover.

Daarnaast heb ik nog een eigen online TCM bedrijf. Hiermee help ik vrouwen met de aandoening Lichen Sclerosus.

Naast mijn werk ben ik graag bezig met : muziek maken op mijn gitaar en ukelele, zingen, Kundalini yoga, werken in de tuin en wandelen met onze hond Hercules.

Opleidingen Karin

 • 2007-2014 – Opleiding Spirituele Psychologie, International School of Spiritual Psychology (ISSP)
 • 2011-2012 – Basis Vakopleiding Chinese Geneeswijze, academie Qing Bai
 • 2012-2014 – Klassieke acupunctuur, academie Qing Bai
 • 2016 – Registeropleiding Medische basisvakken SHO Puur Plato
 • 2023-2024 – Opleiding tot Kundalini Yoga teacher

Bijscholingen

 • Cosmetische acupunctuur (2015 en 2017)
 • Tui Na stoelmassage (2016)
loading gif

Beschikbare coupon

X